Politica de Returnare a Produselor

Dorim să vă asigurăm că suntem dedicați satisfacției clienților noștri. Cu toate acestea, înțelegem că există situații în care produsele comandate ar putea să nu corespundă așteptărilor dvs. Prin urmare, vă prezentăm politica noastră de returnare pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul de returnare și condițiile aferente. Vă rugăm să citiți cu atenție politica de mai jos și să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

  1. Termenul pentru Returnare – Aveți dreptul să returnați produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Vă rugăm să ne informați cu privire la intenția dvs. de returnare înainte de a trimite produsele înapoi, pentru a ne permite să vă asistăm în procesul de returnare.
  2. Produsele Eligibile pentru Returnare – Produsele care pot fi returnate trebuie să se afle în starea lor originală, nedeteriorată și să fie însoțite de ambalajul original, etichetele și orice documente sau accesorii furnizate. Produsele trebuie să fie neutilizate, neafectate de deteriorări sau uzură, și să fie într-o stare potrivită pentru revânzare.
  3. Procesul de Returnare – Pentru a iniția o returnare, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de email sau numărul de telefon specificat pe site-ul nostru web. Vă vom furniza instrucțiuni detaliate cu privire la modul de returnare a produselor.
  4. Costul Returnării – Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de către cumpărător. Cu toate acestea, dacă produsul primit este defect sau neconform cu comanda dvs., vom acoperi costurile de transport.
  5. Rambursarea Plății – După ce primim și inspectăm produsele returnate, vom efectua rambursarea sumei. Rambursarea va include prețul produselor returnate, dar nu va include costurile de transport inițiale.

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi. Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și fără griji. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta.